X 
Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4005

Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 11 noiembrie 2022 (LIVE TEXT)

11 noi. 2022,, 09:15   Politică
2342 0

09:37 // Excelența Sa, doamna Roberta METSOLA, Președinta Parlamentului European ține un discurs în fața Parlamentului Republicii Moldova.

”Aceasta trebuie să fie istoria care o vom scri împreună. Știu că nu este simplu și sunt aici ca să ascult și să răspund la întrebări. Voi fi alături de voi în fiecare pas pe calea integrării europene.”

”Sînt aici astăzi ca să reiterez încă odată că UE este alături de dumneavoastră și va rămîne alături de dumneavoastră. Sînt mîndră să spun că Parlamentul UE a fost mereu solidară cu Republica Moldova, iar acest lucru a fost susținut nu doar prin vorbe dar și prin fapte. Moldova este parte a familiei noastre europene. Republica Moldova este un stat european teritorial, istoric și prin gîndire. Noi vrem să trimite un mesaj puternic de speranță și solidaritate pentru toți cei care vor să trăiască în pace și siguranță într-o țară democratică.”

”În aceste timpuri grele noi vom continua să vă susținem. Fiți siguri că UE va continua să ajute Moldova în calea sa spre dezvoltare.”

09:36 // Grosu: am deosebita plăcere să o salul la Chișinău pe doamna Roberta METSOLA, Președinta Parlamentului European. Calea n-a fost scurtă și nici ușoară însă putere cetățenilor Moldovei, țara noastră a reușit să rămînă pe calea sa spre UE. Nu am fost niciodată singuri și asta ne-a ajutat mereu în drumul nostru spre UE.


Cetățenii noștri nu au avut niciodată dubii că viitorul lor este în UE.

Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 11 noiembrie 2022

Unicul subiect de pe ordinea de zi este: Discursul Excelenței Sale, doamna Roberta METSOLA, Președinta Parlamentului European

0
0
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?