Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Sandu acum trebuie să lucreze, dar să nu plîngă în Președinție, spune Voronin

6 iul. 2021,, 10:28   Politică
5299 28

Înainte de a promite ceva cetățenilor, Maia Sandu trebuia să citească bine Constituția și să vadă care sînt prerogativele unui șef de stat, a declarat președintele PCRM, Vladimir Voronin invitat în studioul unui post de televiziune.

Liderul comuniștilor susține că scuza lui Sandu pentru inacțiunile sale în funcția înaltă pe care o ocupă vorbește despre incompetența sa și despre nedorința de a lucra pentru cetățeni.

”Trebuie mai întîi să cugeți bine dacă vei face față și pe urmă să tinzi să ocupi așa funcții în stat. Nimeni nu o impune să ridice o halteră de 100 de kg. Trebuia să deschidă Constituția și să vadă pentru început care sînt prerogativele președintelui și în funcție de acestea să facă promisiuni electorale. Înainte de a promite ceva cetățenilor, trebuia să analizeze cum se va înțelege cu Parlamentul. Dar acum trebuie să lucreze. Te-ai angajat, fă față. Lucrează și nu scînci. Nu da vina că nu ai împuterniciri, nu căuta motive. Trebuie să fie activă, să arate acțiuni, dar nu să stea în Președinție și să se plîngă”, a declarat președintele PCRM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?