X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Radvan și Pîslariuc ar putea deveni deputați

1 dec. 2019,, 12:15   Politică
6454 1

Fracțiunea PSRM și PAS, ACUM, ar urma să fie completate cu cîte un deputat nou. În Parlament ar urma să vină Marina Radvan și Virgiliu Pîslariuc.

Socialista Marina Radvan, următoarea pe listă, ar putea să o înlocuiască pe Tatiana Cunețchi, numită în funcția de director interimar al Agenției Servicii Publice, care are la dispoziție 30 de zile pentru a renunța la mandatul de deputat, transmite Noi.md cu referire la ZdG.

Totodată, după ce Serghei Cataranciuc, deputat în fracțiunea Platforma DA, ACUM, a decedat, în Parlament ar putea să vină Virgiliu Pîslariuc.

Marina Radvan a fost deputată și în legislatura precedentă. Ea este licențiată în relații internaționale și actriță. În prezent, ea este consilieră în Consiliul municipal Chișinău.

Virgiliu Pîslariuc este doctor în științe istorice, conferențiar universitar la Facultatea de Istorie și Filosofie a Universității de Stat din Moldova.


Fracțiunea PSRM are 36 de deputați, iar fracțiunea PAS, ACUM, care în prezent este compusă din 13 parlamentari, va avea 14 deputați.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?