Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Propunerea lui Dodon pentru Sandu și Recean

15 mar. 18:38   Politică
3810 0

Fostul președinte al Republicii Moldova și liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a propus ca premierul Dorin Recean și președinta Republicii, Maia Sandu, să viziteze împreună cu el piețele din țară pentru a discuta cu cetățenii despre problemele reale cu care se confruntă aceștia.

El a spus că raportul de ieri din Parlament privind activitatea guvernului este încă o dovadă că această guvernare trăiește într-o lume paralelă în care "totul este bine".

"Domnule Recean, domnilor miniștri, vă sugerez să mergeți împreună cu deputații în raioane și să discutați cu oamenii. Ei vă vor spune cît de „bine” este totul cu adevărat.

Domnule Recean, vă propun să veniți cu mine. Maia Sandu, dacă vrei să afli adevăratele păreri ale oamenilor despre tine, veniți cu mine la piața din Fălești, raionul de baștină. Nici măcar nu vorbesc de Telenești, unde te-au votat 90%. Dar voi nu veți merge, pentru că vă este frică de oameni", - a declarat fostul președinte într-o transmisiune live pe pagina sa de Facebook.

De menționat că, potrivit datelor oficiale, creșterea PIB-ului Republicii Moldova în 2023 a fost de 0,7%.

54
8
0
0
13

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?