COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Primele declarații ale lui Pavel Filip după ședința PDM

Primele declarații ale lui Pavel Filip după ședința PDM

Pavel Filip anunță că în cadrul întrevederii de astăzi a fracțiunii PDM s-au discutat mai multe subiecte, printre care plecările din partid a unor colegi și activitatea formațiunii în cadrul coaliției cu PSRM. Declarația a fost făcută cu puțin timp în urmă, scrie deschide.md

S-au acumulat multe de discutat. În primul rînd cît ține de activitatea fracțiunii, de multe proiecte și inițiative. S-a discutat și despre situația în partid. Am acordat foarte mult timp și am supus analizei plecările unor colegi din partid. Am făcut și concluziile necesare. Un subiect important a fost și activitatea noastră în această coaliție de guvernare, relațiile noastre cu partenerii. Cunoașteți că sîntem foarte diferiți”, a declarat liderul PDM.

Totodată, Filip a spus că au fost și discuții în contradictoriu, dar, pînă la urmă, deputații au găsit un numitor comun și vor fi „mai activi în activitatea parlamentară și în această coaliție de guvernare”.


La fel, liderul PDM a declarat că formațiunea pe care o conduce nu dorește alegeri anticipate.

Întrebat dacă în cadrul ședinței s-a discutat și demisia sa de la conducerea partidului, Filip a dat un răspuns negativ.

Ulterior, reprezentanții PDM au venit cu un comunicat de presă: „Fracțiunea PDM s-a întrunit astăzi în ședință. Subiectele de discuție au fost situația internă în partid, relația cu partenerii de guvernare, activitatea partidului în cadrul coaliției, precum și plecările unor membri din partid. Deputații PDM au făcut o analiză a recentelor evoluții pe scena politică și a eventualelor scenarii. PDM nu va tolera imixtiuni din afară în activitatea formațiunii”.

De precizat că fracțiunea PDM s-a convocat astăzi în ședință la orele 10-00.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load