Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Posibilul candidat al PSRM pentru funcția de primar de Bălți

24 iul. 2023,, 22:13   Politică
3665 0

PSRM examinează candidatura lui Pavel Voicu pentru funcția de primar de Bălți la alegerile din 5 noiembrie 2023.

El a deținut funcția de ministru de Interne în Guvernul condus de Ion Chicu. Dezvăluirea a fost făcută de fostul președinte de țară, secretar executiv al PSRM, Igor Dodon, luni, 24 iulie curent, la emisiunea „Puterea A Patra” de la N4. Socialistul a mai dat de înțeles că nu-i dă nicio șansă Marinei Tauber de la Partidul ȘOR neconstituțional. A făcut și alte dezvăluiri pentru care admite că ar putea fi citit de procurori să depună depoziții, transmite Realitatea.md

„Decizia nu este luată, dar cel mai probabil Pavel Voicu va fi candidatul PSRM pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Eu cred că vom avea un rezultat-surpriză”, a declarat Igor Dodon.

Întrebat dacă rezultatul-surpriză nu-l va obține deputata Marina Tauber, care și-a exprimat dorința de a candida pentru același municipiu, socialistul a dat de înțeles că nu are nicio șansă.

„Vom vedea… Am văzut mai multe atacuri din partea Marinei Tauber la adresa PSRM, că trebuie de interzis și PSRM… Partidului Renașterii este același Partid ȘOR. Sursele din teritoriu (acuș o să mă sune procurorii să depun depoziții), în pofida proiectului de legii (sînt categoric împotriva acestuia, chiar dacă Șor cumpără deputați, condamn îngrădirea dreptului constituțional), spun că reprezentanții Partidului ȘOR se apropie de primarii PSRM și le propun sute de mii de lei, 5 mii de euro, ca să treacă la Renaștere. … Mulți se tem, pentru că înțeleg că, dacă a fost scos din cursă Partidul ȘOR, este riscul să fie scos și Partidul Renașterii. Nu vor cădea pradă”, adăugat Igor Dodon.


Mai mult decît atît, el cunoaște numele responsabililor pentru fiecare zonă a țării – Nord, Centru, Sud. „Tocmai mîine mă duc la Sud”.

„Noi sîntem în opoziție. De ce rupeți de la socialiști, duceți-vă pe dreapta, nu, ei distrug acest partid. Din urmă stă Plahotniuc și o face cu mîna lui Șor”.

8
2
1
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?