COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 839 851 INFECTAȚI 321 682(+2068)   TRATAȚI 300 697     DECESE 7347(+37 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2951
Puterea stiri: 6897
Coronavirus stiri: 7664

Popescu a făcut un selfie cu Sandu în SUA

22 sep. 09:00   Politică
1522 17

Ministrul de Externe, Nicu Popescu, care se află în SUA, a publicat un selfie cu președinta țării, Maia Sandu, de la sesiunea Adunării Generale a ONU, transmite Noi.md cu referire la stiri.md.

Popescu a precizat că au fost onorați să asiste la discursul președintelui american, Joe Biden, și să audă laude despre evoluția politică din R. Moldova.

”Debut inspirațional pentru țara noastră în cadrul celei de-a 76-a sesiuni a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite. Alături de doamna președinte Maia Sandu și delegația națională am fost onorați să auzim de la înalta tribună a ONU despre aprecierile președintelui SUA Joe Biden pentru poporul nostru și victoria răsunătoare în favoarea democrației, o valoare comună pentru țările noastre.

Urmează o agendă amplă de întrevederi bilaterale cu miniștri de externe ai statelor partenere dar și reuniuni în cadru multilateral. Ne-am angajat să susținem eficient valorile și obiectivele Națiunilor Unite”, a declarat Popescu.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽