Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Pavlovschi explică motivele retragerii sale din politică

16 sep. 2019,, 11:48   Politică
3713 1

Vicepreședintele platformei DA, Stanislav Pavlovschi, confirmă că a demisionat din funcția deținută, dar și că se retrage din sfera politică. Anunțul a fost făcut de jurist pe o rețea de socializare, comunică Noi.md.

Fostul judecător la CEDO afirmă că misiunea sa în sfera politică a fost îndeplinită, iar în acest context va reveni la ocupația sa de bază – jurisprudența.

„În fața mea eu mi-am pus trei sarcini de bază: debarcarea pe calea prevăzută de Constituție a regimului uzurpator, promovarea tineretului în poziții-cheie în stat și reformarea profundă a sistemului de drept din Republica Moldova. Acum toate trei obiective sînt realizate și eu, sincer și nesilit de mine, consider că misiunea mea în sfera politicului este îndeplinită.

Prin urmare, eu am decis să mă retrag din activitatea politică. Voi continua să activez într-o capacitate mai specifică mie, ca jurist, ca avocat, ca specialist în domeniul protecției drepturilor omului și ca activist civic”, se arată în mesajul lui Pavlovschi.

Activistul platformei DA mai spune că a decis în 2015 să se alăture echipei lui Năstase, întrucît nu a mai putut tolera situația care s-a creat la acea etapă:” uzurparea puterii de stat, călcarea în picioare a drepturilor omului, dezmăț nemaipomenit în justiția națională și, ca urmare, corupția endemică”.


Stanislav Pavlovschi le-a mulțumit colegilor de partid pentru susținere și conlucrare.

„Puteți în continuare conta pe mine. Orice s-ar întîmpla și orice s-ar spune”, a mai menționat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?