X 
Incendii stiri: 688
Cazul Șor stiri: 585
Preşedintele stiri: 3741

Parlamentul se convoacă în ședință. Ce subiecte sînt pe ordinea de zi

31 mar. 2022,, 07:21   Politică
2366 0

Astăzi, va avea loc ședința plenară a Parlamentului. Biroul permanent al Legislativului a aprobat proiectul ordinii de zi, completat cu subiecte propuse de Comisiile permanente.

Astfel, în cadrul ședinței de ast[zi, urmează să fie examinate în lectura a doua mai multe proiecte, printre care inițiativa legislativă care prevede înăsprirea sancțiunilor pentru corupția politică și electorală sau proiectul pentru modificarea Legii cu privire la fabricarea și circulația alcoolului etilic și a producției alcoolice.

De asemenea, parlamentarii vor examina subiectul privind declararea utilității publice de interes național a lucrărilor de construcție a liniei electrice aeriene (LEA) 400kV de transport al energiei electrice Vulcănești – Chișinău și a stației Back-to-Back Vulcănești.

Pe ordinea de zi a ședinței a mai fost inclus proiectul de lege pentru ratificarea Contractului de finanțare dintre Republica Moldova și Banca Europeană de Investiții pentru realizarea Proiectului ”Eficiența energetică în Republica Moldova”.

Ședința plenară va începe la ora 10:00.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Stare de urgență a fost prelungită pentru a 10-a oară. Cum calificați această decizie?