COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Năstase, o nouă lovitură pentru Sandu: Căderea Guvernului nostru este un preţ mult prea mare

Năstase, o nouă lovitură pentru Sandu: Căderea Guvernului nostru este un preţ mult prea mare

Liderul PPDA, Andrei Năstase, atacă din nou frontal Partidul Acţiune şi Solidaritate.

În opinia sa, asumarea răspunderii pentru Legea Procuratirii şi debarcarea Guvernului Sandu a fost un preţ prea mare pentru Republica Moldova. Andrei Năstase a făcut această declaraţie în cadrul unei emisiuni la postul de radio Vocea Basarabiei.

„Din punctul meu de vedere, această asumare a răspunderii şi căderea Guvernului Sandu e un preţ mult prea mare pentru Republica Moldova. Acest lucru deja ne costă, pentru că am avut un guvern proeuropean, care a fost debarcat”, a declarat Andrei Năstase.

Liderul PPDA a mai spus, ieri, în cadrul unei conferiţe de presă, că din cauza formaţiunii condusă de Maia Sandu nu a fost posibil şi ca lucrul Comisiei de anchetă privind investigarea tentativei de uzurpare a puterii în stat de către PDM să fie dus la bun sfîrşit.


„Vedeți cît de mare este prețul plecării noastre de la guvernare? Să nu fi plecat de la guvernare aveau să aibă alt deznodămînt Comisiile de anchetă. Acest subiect privind puciul anticonstituțional a fost scos într-un mod rușinos și obscur de pe agenda Parlamentului Republicii Moldova”, a declarat ieri Andrei Năstase.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load