Arşiţa stiri: 165
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Mesajul Cristinei Gherasimov despre recomandarea Comisiei Europene

7 iun. 17:09   Politică
3758 1

Cristina Gherasimov, viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, a venit cu un mesaj în rețelele sociale odată cu recomandarea Comisiei Europene de lansare oficială a negocierilor de aderare a R. Moldova la Uniunea Europeană (UE), notează Noi.md.

"Republica Moldova se îndreaptă cu pași fermi către lansarea oficială a negocierilor de aderare la UE.

Astăzi, în raportul Comisiei Europene către Comitetul Reprezentanților Permanenți ai guvernelor statelor membre pe lîngă UE – principalul grup de pregătire a Consiliului - Republica Moldova a fost evaluată ca îndeplinind și ultimele trei recomandări ale Comisiei Europene.

Următorul pas îl reprezintă adoptarea de către statele membre ale UE a cadrului de negociere și convocarea primei Conferințe Interguvernamentale", a menționat Gherasimov.

Viceprim-ministra a venit și cu mulțumiri către statele care au transmis ieri Președinției belgiene a Consiliului o scrisoare comună în susținerea organizării primei Conferințe Interguvernamentale pînă la sfîrșitul lunii iunie.


Astăzi, Comisia Europeană le-a transmis ambasadorilor UE că Ucraina şi Republica Moldova au îndeplinit condiţiile pentru a începe negocierile pentru aderarea la Uniunea Europeană.

3
1
0
1
64

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав