Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Maia Sandu: Vom construi acasă condiții europene de viață și de lucru

2 mai. 2023,, 20:45   Politică
3529 1

Președinta Maia Sandu a vorbit cu reprezentanții unor asociații de business despre Adunarea „Moldova Europeană” din 21 mai

Șefa statului a avut o întîlnire cu reprezentanți ai mai multor asociații ale oamenilor de afaceri, cu care a discutat despre perspectivele dezvoltării economice în contextul aderării noastre la Uniunea Europeană. Guvernarea are drept prioritate dezvoltarea unei economii europene, cu o activitate economică participativă și un mediu de afaceri competitiv. Chiar azi, Guvernul a anunțat Programul „373” pentru susținerea antreprenorilor moldoveni, pentru investiții și locuri de muncă.

Președinta Maia Sandu a subliniat faptul că dezvoltarea economică este necesară pentru a crește bunăstarea și nivelul de trai al tuturor cetățenilor. Fiecare afacere de succes din localitățile noastre înseamnă noi locuri de muncă și venituri mai mari pentru oameni. Împreună cu antreprenorii, cu cei care contribuie la creșterea economică, vom construi acasă condiții europene de viață și de lucru. Acest lucru îl vom spune ferm pe 21 mai, la Adunarea „Moldova Europeană”.

4
0
0
0
32

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?