Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Maia Sandu, mesaj pentru absolvenții Academiei Militare a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”

25 iun. 2021,, 13:08   Politică
4666 13

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat astăzi la ceremonia de înmînare a diplomelor de licență și gradul primar de „locotenent” absolvenților Academiei Militare a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”.

„Le-am urat astăzi drum bun în activitatea profesională absolvenților promoției 2021 a Academiei Militare a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”. sînt 45 de bravi tineri și tinere ale Republicii Moldova, care au devenit parte a corpului de ofițeri ai Armatei Naționale”, a spus Președintele Maia Sandu.

În mesajul său, șefa statului le-a mulțumit profesorilor care i-au instruit, dar și părinților care i-au educat în spiritul dragostei de țară și al servirii Patriei. Doamna Maia Sandu a menționat că drumul pe care l-au ales acești tineri este dificil, dar onorant.

„Un drum ce impune standarde profesionale și umane înalte, maturitate și multă muncă. Îmi doresc ca acești tineri să facă o carieră de succes acasă, în Moldova, iar cunoștințele lor să fie puse în aplicare doar pe timp de pace. Într-un ceas bun, domnilor și doamnelor locotenenți!”, a încheiat Președintele Republicii Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?