Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Maia Sandu, despre "vacanța" unde ar fi cheltuit mii de lei

19 mar. 06:20   Politică
5697 1

Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, a răspuns acuzațiilor privind sejurul costisitor la una din vinăriile din țară, fiind acuzată că ar fi cheltuit peste 11 mii de lei, anunță Noi.md

Sandu a declarat ferm că a suportat personal cheltuielile pentru consumația și cazarea sa, negînd vehement utilizarea fondurilor statului pentru aceste scopuri.

"Am plătit pentru consumul meu și pentru cazarea mea; suma nu se apropie de 11 mii, așa cum a fost anunțat," a explicat Sandu.

"Ar fi fost corect să vă interesați despre costurile reale ale cazării. E normal ca uneori să îmi iau un weekend liber și să petrec timp cu prietenii, dar nu pe banii statului. Sunt responsabilă pentru cheltuielile mele, pe care le acopăr din veniturile mele oneste. Nu am folosit niciodată fonduri publice în scopuri personale. Cât despre pază, există o lege care spune că președintele are pază. Și această lege nu este nouă. Nu sunt eu primul președinte care are pază și nici ultimul. Deci nu există nicio abatere de la regulile care au fost stabilite cu mulți ani înainte" a adăugat ea.

Președinta a subliniat că ieșirile cu prietenii sînt ocazionale, subliniind încă o dată integritatea sa financiară.


15
4
0
3
56

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?