X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Litvinenco, despre moțiunea de cenzură înaintată de BCS: „Disperare”

24 noi. 2022,, 11:58   Politică
3978 0

Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, spune că BCS a înaintat moțiune simplă asupra politicilor desfășurate de ministerul pe care-l reprezintă în domeniul justiției din cauza acțiunilor curajoase din partea instanțelor și ale instituțiilor statului.

„Nu este altceva decît disperare, pentru că sînt acțiuni destul de curajoase ale instanțelor, ale instituțiilor statului și eu cred că acest lucru i-a determinat să vină cu această moțiune. Ceea ce am spus și în ședința comisiei, voi spune și în plen, multe lucruri s-au făcut, dar multe încă urmează a fi făcute, pentru că reforma justiției nu este un proces simplu, este nevoie de timp și eforturi. Cert este că această lupta va fi dusă pînă la sfîrșit”, a declarat Litvinenco.

La ședința trecută a Parlamentului, Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au înaintat o moțiune simplă asupra politicilor desfășurate de ministerul Justiție în domeniul justiției. Asta după ce acum două săptămîni, în spațiul public au apărut pretinse conversații a ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco, după ce canulul său de Telegram a fost spart.

5
0
1
0
10

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?