X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Kulminski: "Conflicte cu echipa nu am avut, dar contradicții există întotdeauna"

10 mai. 2022,, 09:40   Politică
2232 0

Fostul viceprim-ministru pentru Reintegrare al Republicii Moldova, Vlad Kulminski, a negat că ar fi avut vreun conflict cu echipa Guvernului și conducerea țării, menționînd că nu au existat conflicte și contradicții există întotdeauna.

El a declarat despre acest lucru, în cadrul emisiunii "Întrebarea principală " cu Iulia Feodorova la postul de televiziune NTV-Moldova, relatează Noi.md .

Răspunzînd la întrebarea dacă a avut diferențe de opinii cu vicepremierul ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu sau cu altcineva din conducerea țării în abordarea soluționării problemei gazelor cu Rusia, Vlad Kulminski a menționat că este specialist în soluționarea conflictelor.

"Nu, conflicte deosebite nu am avut. Dar contradicții există întotdeauna. Mi se pare că acest lucru este absolut normal, deoarece nu există contradicții doar, probabil, pe lumea cealaltă sau în Partidul Comunist, iar în echipele normale, contradicțiile sînt, în principiu, absolut normale, deoarece în rezultatul anume unor astfel de contradicții, a dezbaterilor în interiorul echipei, are loc dezvoltarea unei anumite strategii", a spus Vlad Kulminski.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?