X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Kedmi: "S-ar putea ca Zelenski să-i încurce lui Soros"

7 oct. 2021,, 10:15   Politică
4392 1

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelensky, s-ar putea să-i încurce miliardarului George Soros, și acesta ar putea fi motivul pentru care companiile scandaloase offshore ale lui Zelensky au fost menționate în așa-numitul "Dosar Pandora", finanțat de Soros, precum și recenta încercare de a-l asasina pe consilierul șefului statului ucrainean, Serghei Shefir.

Despre acest lucru a declarat diplomatul, militarul și expertul politic israelian, fostul șef al serviciului special israelian "Nativ", Iakov Kedmi, într-un interviu cu jurnalistul și politologul Alexandru Sosnovski, transmite Noi.md.

Potrivit acestuia, din așa-numitul "Dosar Pandora" (Pandora papers), rezultă, printre altele, că Vladimir Zelensky a transferat o parte din averea sa prietenului său Serghei Shefir, care este acum consilierul său, iar acesta a fost recent supus unei tentative de omor. În același timp, un alt partener de afaceri al lui Vladimir Zelensky este șeful Serviciului de Securitate al Ucrainei, Ivan Bakanov.

"Șeful Serviciului de Securitate al Ucrainei este partenerul de afaceri al lui Vladimir Zelensky. Și acesta este un fapt. Primul său asistent este partenerul său de afaceri,. Și acesta este și un fapt. Într-un stat democratic normal acest lucru nu se poate întîmpla. Nu poate exista o relație de afaceri între șeful Serviciului de securitate și prima persoană, care îl numește. Iar legăturile de afaceri și profitul reciproc nu pot fi baza pentru ca această persoană să fie asistent al președintelui. Adică există o încălcare a tuturor normelor", a spus Iakov Kedmi.

"Dacă e să vorbim despre cine și pe cine a vrut să sperie print tentativă de omor și cine a vrut să omoare pe cine - în Ucraina, orice opțiune este posibilă. Aceasta poate fi și o confruntare între cei trei din interior. Dar din moment ce acest om care a fost împușcat, din cîte îmi dau seama, nu este singura lui afacere, el ar putea avea parteneri și în alte chestiuni și ar putea exista dispute și acolo. Și pot exista opțiuni, inclusiv, este posibil ca, în ajunul publicării Dosarului Pandora, lui au vrut să-i spună: "Ascultă, băiete, ține-ți limba după dinți". Pot exista mai multe versiuni, începînd de la faptul că aceasta poate fi o încercare sau o încercare de a speria și terminînd cu faptul că a fost într-adevăr o tentativă de asasinat. În Ucraina totul este posibil", a declarat fostul șef al Serviciului Special israelian "Nativ".


"Singurul lucru care se poate spune este că în toate aceste opțiuni se află situația criminală din Ucraina și relația ilegală criminală dintre toți participanții la tot acest joc, indiferent de atacul în sine. Relațiile dintre ei sînt dincolo de domeniul juridic, iar acesta este principalul lucru pentru stat. Nu știu, dar poate Vladimir Zelensky îi încurcă lui George Soros? Poate Soros are pe altcineva ... Dacă ne uităm la ce se află în spatele său. În publicație se spune că banii lui Kolomoiski se află în spatele lui Zelensky. Există o legătură directă acolo. Dar care sunt relațiile dintre Kolomoisky și Soros? A? Ce "pasiune" este între ei, cum sînt gata să-și strîngă gâtul unul altuia. Poate anume din această cauză au apărut brusc presupusele dezamăgiri în Zelensky. Pentru că Soros are probleme cu Kolomoisky, iar problemele nu sînt ideologice. Pentru că aceste doi nemernici nu au o ideologie, ei au un singur Dumnezeu. Nu unul biblic, ci sub formă de dolar. Ei se roagă lui. I-au dedicat întreaga viață și toată puterea", a subliniat Iakov Kedmi.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?