Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Irina Vlah: "Avem toate șansele să le asigurăm copiilor noștri un viitor mai bun în Moldova"

31 dec. 2023,, 15:15   Politică
2747 0

Fostul bașcan al Găgăuziei, Irina Vlah, urează cititorilor Noi.md un An Nou fericit 2024. Vlah le dorește tuturor ca în noul an poporul moldovenesc să devină o mare familie, fără diviziuni în grupuri, iar țara să prospere și să poată oferi copiilor săi un viitor mai bun.

"În aceste ultime clipe ale anului care tocmai se încheie, cînd lumina arde în fiecare casă și inimile sînt pline de căldură, vreau să mă adresez fiecăruia dintre voi.

În Anul Nou, noi toți devenim copii și chiar și cei mai înverșunați sceptici încep să creadă în miracole și să viseze. Astăzi vrem să ne putem exprima cea mai profundă dorință și să credem din toată inima că ea se va împlini!

Sîntem cu toții o mare familie, în care fiecare contribuie la construcția casei noastre comune - Republica Moldova. În pragul anului 2024, îmi doresc ca locuitorii noștri să păstreze respectul reciproc. Îmi doresc ca autoritățile să nu ne mai dezbine, iar pensionarii și funcționarii să se bucure de același respect și atenție. Sper că copiii noștri își vor vedea viitorul aici, în țara noastră natală.


Haideți să împărtășim cu cei dragi ultimele clipe ale anului care trece. Sunați-i pe cei pe care nu i-ați mai văzut de mult timp, aflați ce mai fac. Îmbrățișați-vă copiii, dăruiți căldură părinților. Adresez cele mai calde gînduri fiecăruia dintre voi, fiecărei familii, fiecărui locuitor al țării noastre, oriunde s-ar afla. Vreau să privim viitorul cu optimism, crezînd că, prin eforturi comune și solidaritate, putem face ca anul care vine să fie mai bun și plin de înțelegere reciprocă.

În Moldova trăiesc 2 milioane 500 de mii de oameni harnici și talentați. Același număr sînt nevoiți să caute fericirea într-o țară străină. Oamenii noștri minunați merită o viață mai bună. Avem toate șansele să le oferim copiilor noștri un viitor mai bun. Aici, în Moldova! Îmi doresc ca noul an să ne aducă prosperitate, belșug, armonie, pace interioară, pace acasă și pace în lume. Să credem în noi înșine, într-o Moldovă mai bună, în care să domnească prietenia, respectul și solidaritatea și în care fiecare să aibă un viitor!" - a spus Vlah în mesajul său video.

De menționat că 2024 este anul Dragonului de Lemn, un semn plin de forță, potrivit calendarului chinezesc. Anul 2024 este un an bisect.

Dragonul este extrem de nobil, fiind animalul puternic al zodiacului chinezesc. Este al cincilea semn, asociat cu lemnul. Aduce vivacitatea și flexibilitatea și este asociat cu fericirea și norocul, dar și cu relația cu finanțele.

41
0
0
0
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?