COVID-19 în MOLDOVA

În 2020, premierul Ucrainei, Oleksiy Honcharuk, va veni în Moldova

În 2020, premierul Ucrainei, Oleksiy Honcharuk, va veni în Moldova

În luna martie anul viitor, Republica Moldova va fi vizitată de prim-ministrul Ucrainei, Oleksiy Honcharuk.

Anunțul a fost făcut de către premierul Ion Chicu, în cadrul ședinței operative a cabinetului de miniștri din această dimineață, după deplsaraea sa de la Kiev.

Tot în acea perioadă, la Chișinău se va desfăura ședința Comisiei interguvernamentale moldo-ucrainene pentru cooperare economică cu sarcina de a impulsiona progresul pe fiecare din subiectele de interes comun, transmite NOI.md cu referire la unimedia.info.


„Pînă în martie 2020, în regim de lucru, Comisiile vor discuta toate subiectele acumulate pe agendă și la ședința din martie sperăm să se ajungă la un compromis în majoritatea subiectelor. Avem problema patromoniului, problema ecologică a rîului Nistru, nodul Hidroenergetic, liberalizarea transporturilor, colaborarea în domeniul energetic și multe alte subiecte”, a menționat Ion Chicu.

Amintim că șeful Executivului a întreprins o vizită de lucru la Kiev. Oficialul a fost însoțit de vicepremierul pentru Reintegrare, Alexandru Flenchea, ministrul Afacerilor Externe și Integrare Europeană, Aureliu Ciocoi, ministrul Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi și alți oficiali.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load