X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Imagini cu miniștrii din trenul Chișinău-Ungheni

19 oct. 2022,, 11:50   Politică
2362 2

Membrii cabinetului de miniștri și-au început în această dimineață vizita de lucru la Ungheni, unde au ales să meargă cu trenul.

Prim-ministrul Natalia Gavrilița a salutat ideea, menționînd că în așa mod miniștrii vor folosi mai productiv acest timp, pentru a se pregăti de ședință/

"Azi, am luat trenul spre Ungheni împreună cu toată echipa cabinetului de miniștri în condiții moderne și civilizate, oferite la un preț accesibil de 38 de lei pentru un bilet Chișinău-Ungheni. De aici din tren, toată echipa poate lucra mai bine decît reușim s-o facem în automobil, așadar deși călătoria va dura mai mult, sînt sigură că vom folosi acest timp în mod productiv, inclusiv pentru ultimele pregătiri pentru ședința de astăzi", a scris Natalia Gavrilița pe rețelele de socializare.

Șefa cabinetului a mai precizat că își dorește ca și în R.Moldova trenul să devină o alternativă de transport atractivă pentru pasageri.

"Ca mulți moldoveni care trăiesc în străinătate sau au fost stabiliți acolo am călătorit mult cu trenul în perioada în care am trăit în Marea Britanie. Mi-am dorit mereu să avem condiții ca în Europa și în trenurile din Republica Moldova. Să fie curate, comode, dotate cu toate comoditățile și, astfel, să reprezinte o alternativă de transport atractivă. Pentru a ajunge la aceste rezultate am făcut pași concreți pentru reabilitarea și dezvoltarea căilor ferate din Moldova: am adoptat un cod nou feroviar, pregătim investiții pentru creșterea vitezei pe tronsoane-cheie, am reabilitat tronsonul Basarabeasca–Berezino, am crescut cu peste 70 la sută salariile angajaților CFM și am lichidat toate restanțele salariale istorice", a mai spus Gavrilița.


1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?