Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Grosu le-a spus sătenilor cum să obțină compensații pentru gaze

17 oct. 2022,, 16:58   Politică
2482 0

Speakerul parlamentului, Igor Grosu a fost într-o vizită de lucru în două sate din raionul Briceni. Este vorba de satele Corjeuți și Drepcăuți din raionul Briceni. În discuții cu locuitorii celor două localități, s-au discutat despre situația din țară, acțiunile de menținere a păcii și criza energetică și prețurile mari, transmite ea.md.

Speakerul parlamentului a îndemnat locuitorii celor două sate să se înregistreze pe platforma compesatii.gov.md ori să apeleze la asistentul social sau bibliotecarul din localitate pentru ca să-i ajute să beneficieze de programul prezentat de Guvern „Ajutor la contor”.

„Pe lîngă gestionarea crizelor, ne ținem de proiecte importante de infrastructură. De exemplu, prin programul Satul European, satele Corjeuți și Drepcăuți vor fi asigurate cu apă și canalizare. După ani de stagnare, ne-am angajat, prin Strategia națională de dezvoltare „Moldova Europeană 2030”, să construim, în următorii 7 ani, cel puțin 5 poduri între Republica Moldova și România și două spitale regionale. sîntem țară candidată pentru aderarea la UE, iar aceasta înseamnă lucruri concrete pentru creșterea calității vieții cetățenilor. E o perioadă mai complicată, dar vom face economii, vom munci cu dedicație și vom ieși mai puternici și uniți” a declarat Igor Grosu, într-un comunicat referitor la vizita de lucru în nordul țării.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?