X 
Transnistria stiri: 1446
Preşedintele stiri: 4071

Gherasimov: ”Este foarte important să înțelegem că reforma justiției nu se petrece peste noapte”

6 iun. 08:45   Politică
1967 1

Bruxelles apreciază foarte mult efortul pe care îl depune Republica Moldova, inclusiv ce face Guvernul pentru a accelera procesul de aderare, dar și ce fac organele de justiție.

Declarația a fost făcută de viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, la emisiunea Rezoomat. Totodată, această a punctat că autoritățile europene înțeleg cît de complexă și anevoioasă este reforma justiției.

„Bruxelles înțelege foarte bine complexitatea acestei reforme și apreciază foarte mult faptul că nu compromitem calitatea acestei reforme, chiar dacă durează. Este foarte important să înțelegem că reforma justiției nu se petrece peste noapte. Reforma justiției este un proces îndelungat și avem nevoie de timp, chiar dacă toți cetățenii țării noastre vor să vadă un pas mult mai rapid pentru a curăța justiția de acele elemente și practici corupte. În același timp, nu sîntem noi prima țară care trece printr-un asemenea proces de curățire. Au mai existat precedente în state candidate”, spune Cristina Gherasimov.

4
0
0
0
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?