X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3988

Filip: „Primarii care au părăsit PDM au primit 25.000 de euro”

2 iun. 2021,, 08:00   Politică
5004 4

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, susține că cei cinci primari din Strășeni, care au anunțat că părăsesc formațiunea, ar fi fost plătiți cu o sumă totală de 25.000 de euro.

„Pentru cinci primari s-au plătit 25 mii de euro… Am vorbit cu unii dintre ei. Unii s-au bîlbăit, alții au refuzat să vorbească. Dar aceste informații le avem deja de jumate de an, negocierile au fost dure.

Au întîrziat cu acele declarații, pentru că nu li se plăteau banii. Dar cînd au primit banii – au publicat și declarația. Oamenii sînt supărați pe acei primari și eu voi pleca să vizitez acele localități. Oamenii sînt raționali și înțeleg diferența dintre bine și rău.

Pe de o parte e bine, pentru că am scăpat de profitori, dar pe de altă parte îmi pare rău că totul se întîmplă în plină campanie electorală”, a declarat Pavel Filip în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul N4.

Cel mai mult, totuși, liderul democrat se declară deranjat de faptul că printre cei plecați se numără și primarul din satul natal al lui Filip.


„Spre exemplu primarul din satul meu natal, voi discuta cu el persoanal, mai ales după toate investițiile care au fost făcute acolo.

Inițial se negocia ca ei să facă o declarație prin care să mă condamne pe mine personal, dar negocierile au fost dure și acei primari au zis că nu pot declara asta.

Oponenții politici și-au obținut scopul și au folosit acei primari”, a mai spus Pavel Filip.

Liderul PD a mai subliniat că deține informații precum că persoana, care ar veni cu mită pentru aleșii locali ar fi fostul său coleg de partid, Eugeniu Nichiforciuc.

„Chiar azi am discutat cu cineva de la Șoldănești și mi-a zis că a fost la el Nichiforciuc ca să-l convingă să părăsească Partidul Democrat”, a mai spus Pavel Filip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?