X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Filip: Decizia de invalidare a alegerilor a fost greșită

16 noi. 2018,, 10:00   Politică
4341 5

Prim-ministrul Pavel Filip spune că invalidarea alegerilor locale din municipiul Chișinău de către instanțele de judecată este o decizie care l-a uimit.

Șeful Guvernului este de părere că aceasta nu este una corectă. Declarațiile au fost făcute de Pavel Filip în cadrul emisiunii „În profunzime”, la postul de televiziune Pro TV Chișinău.

„Este o situație care m-a surprins și pe mine. Trebuie să recunoaștem că a fost poate cea mai mare lovitură pe acest Guvern din 2016 încoace”, spune premierul.

Pavel Filip spune că situația legată de invalidarea alegerilor rămîne pentru el neclară și că nu a găsit răspuns la această problemă. „Să vă spun așa ca cetățean de rînd – a fost o decizie care m-a surprins și consider că nu este una corectă. Dacă e să vă răspund în calitate de prim-ministru, zic că instanța trebuie să-și facă treaba. Eu cred în instanțele judecătorești și în independența instanțelor.

Filip mai spune că aceasta a fost o decizie disproporționată cu lucrurile care au fost făcute și cu argumentele care au fost aduse.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?