COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171  INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6867

Filip, despre o eventuală ofertă din partea PAS

23 iul. 09:49   Politică
1954 3

Pavel Filip afirmă că în Partidul Democrat sînt mai mulți oameni profesioniști, care ar merita să fie atrași de PAS în actul guvernării.

Potrivit lui, PD are o o rezervă de cadre bine pregătită care ar putea contribui cu expertiza lor la schimbările care se doresc.

"Eu cred că asta ar fi un lucru normal.. Nu contează viziunile politice ale unui om sau altul, este foarte important să se înțeleagă nivelul de profesionalism și dacă persoana corespunde conform criteriilor și este mai bun ca alții, de ce nu? Dacă noi tot vrem să mișcăm lucrurile înainte.

Apropo, PD are o rezervă de cadre profesioniste, bine pregătite, care au demonstrat prin activitatea lor că pot livra rezultate. Cu părere de rău au fost afectați într-un mod oarecare de unele activități strcit politice sau de echipa din care au făcut parte", a declarat Filip în cadrul emisiunii Puterea a Patra.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽