X 
Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Doi deputați PAS, incluși în echipa guvernamentală. Cum explică Gavrilița

9 feb. 2021,, 14:34   Politică
3734 5

„Vrem să arătăm oamenilor că noi ne asumăm acest Guvern, ni-l asumăm în mod serios”.

Cu o asemenea explicație a venit prim-ministra desemnată Natalia Gavrilița la întrebarea de ce printre membrii Cabinetului de miniștri se regăsesc simpatizanți ai PAS, dar și doi deputați ai formațiunii, unul dintre care este și vicepreședinte al Legislativului, transmite realitatea.md.

Natalia Gavrilița afirmă că Guvernul este compus din oameni profesioniști, care au o carieră în domeniile și ministerele unde au fost desemnați.

„De fapt, Guvernul este compus din profesioniști care au o carieră în aceste ministere. De exemplu, la Ministerul Apărării avem un militar cu 26 de ani de experiență în Armata Națională, ministrul Finanțelor a lucrat șapte ani la elaborarea bugetului și avem alte persoane care nu fac parte din PAS, dar împărtășesc viziunea de schimbare cu care venim la oameni”, a spus Gavrilița, în cadrul unui interviu acordat pentru Radio Europa Liberă.

Referitor la faptul că în echipa ei guvernamentală se regăsesc și doi deputați PAS, prim-ministra desemnată spune că acest lucru demonstrează intenția serioasă a acestui Guvern.


„Avem și vicepreședinți PAS – Mihai Popșoi este propus pentru funcția de ministru al Afacerilor Externe; Sergiu Litvinenco – pentru acea de ministru al Justiției, pentru că vrem să arătăm oamenilor că noi ne asumăm acest Guvern, ni-l asumăm în mod serios și dacă vom fi votați, vom implementa ceea ce am promis și, plus la aceasta, vom fi oricînd gata să facem tot ce este necesar pentru a declanșa din nou procesul pentru alegerile anticipate”, a mai spus Natalia Gavrilița.

Printre candidații la funcția de miniștri se regăsesc și doi actuali deputați PAS, Sergiu Litvinenco și Mihai Popșoi, care este și vicepreședinte al Parlamentului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?