COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dodon: Plahotniuc o folosește pe Maia Sandu pentru a scăpa de răspunderea penală

Dodon: Plahotniuc o folosește pe Maia Sandu pentru a scăpa de răspunderea penală

Președintele Igor Dodon susține că fostul democrat, Vladimir Plahotniuc, inculpat în dosarul fraudei bancare, încearcă să o folosească pe Maia Sandu pentru a scăpa de răspunderea penală și de extrădarea din SUA în Republica Moldova.

Șeful statului nu exclude că Plahotniuc a pus la cale un Joc prin care vrea să îi convingă pe americani să nu-l extrădeze în Moldova în schimbul susținerii sale pentru Maia Sandu la alegerile prezidențiale.

”Acum Plahotniuc luptă doar cu socialiștii și Dodon. Eu aș putea crede că el joacă astfel, pentru ca să o ajute pe Maia Sandu. Poate le-a promis americanilor că o va ajuta pe Maia Sandu la alegerile prezidențiale. Dacă e așa, atunci cum spune Maia Sandu? Mărul otrăvit! Poftă bună, Maia Sandu. Cu măr otrăvit Plahotniuc, Candu și Șor”, a spus Dodon în timpul emisiunii ”Președintele răspunde”.


Igor Dodon susține că Plahotniuc încearcă să riposteze din SUA prin cumpărarea deputaților și blocarea, cu ajutorul păpușilor sale grupul Candu-Șor și alte rezerve din PAS și PPDA, a tuturor inițiativelor președintelui.

”Cumpără deputați, l-a scos de la naftalină pe Voronin, care a început să atace guvernarea și pe mine personal. Ceea ce spune acum Voronin coincide 1:1 cu agenda lui Plahotniuc. El este un păpușar. V-am mai spus cine sînt jucăriile lui în Parlament: grupul Candu și Șor, plus alți cîțiva deputați pe care îi are în rezervă la Maia Sandu și Andrei Năstase. În afara Parlamentului sînt Usatîi, Voronin, pe dreapta este Țîcu și alții. Scopul lor este clar să facă tot posibilul pentru a bloca inițiativele președintelui țării”, a declarat Dodon.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load