Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4011

Dodon, despre fostele guverne: Ele au făcut tot posibilul pentru a plăcea cuiva, dar nu propriului popor

4 feb. 2020,, 22:15   Politică
2915 5

De reforme nu au nevoie europenii sau americanii, ci cetățenii Republicii Moldova care așteaptă rezultate concrete, luptă cu corupția, justiție echitabilă și așa mai departe.

Iar problema guvernelor care au fost pînă la actualul cabinet de miniștri a fost că nu s-au concentrat asupra necesităților cetățenilor, ci asupra faptului de a plăcea cuiva din afara țării. Declarația a fost făcută de Președintele Igor Dodon în cadrul unei emisiuni de la postul public de televiziune.

”Ei au făcut declarații ca să-i placă Bruxelles-ului. Ei au adoptat legi gîndindu-se la faptul că "cei de la Bruxelles le vor spune: "Bravo!" și le vor da mai mulți bani". Nu asta așteaptă cetățenii. Guvernul este capabil și profesionist, dacă este evaluat astfel de oamenii înșiși, dacă aceștia îi susțin deciziile și văd că situația se schimbă spre bine. Dacă oamenii văd acest lucru, înseamnă că este un guvern responsabil care trebuie susținut. Iar dacă lucrează pentru americani, europeni sau ruși pentru a obține acolo "note" bune – noi nu avem nevoie de un astfel de guvern", a spus președintele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?