X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Diacov, dezamăgit de Filat: „N-ai mai aruncat nimic în aer!”

15 iul. 2019,, 11:50   Politică
4304 1

„Societatea mai așteaptă explozia bombei”. Astfel a reacționat fostul procuror-șef al municipiului Chișinău, Ivan Diacov, după dezvăluirile făcute de Vlad Filat privind frauda bancară și comploturile din politica moldovenească.

„N-ai mai aruncat nimic în aer…De fapt, ai aruncat așa, niște colb în ochii celor care mai trăiau cu iluzii. Efectul așteptărilor este invers proporțional la cel scontat pentru că azi societatea moldovenească pînă în gît se bălăcește în colbul și murdăria lăsată de ultima componentă a coaliției tale de pe vremurile de „glorie””, a reacționat Diacov.

Fostul procuror l-a îndemnat pe Filat să fie sincer pînă la capăt și să spună cum a fost creat în realitate Partidul Liberal Democrat, dar și cum a pregătit terenul pentru atragerea lui Plahotniuc în politica mare. Totodată, Diacov l-a îndemnat pe fostul premier să se pocăiască.

„Plahotniuc a plecat. Și a luat cu el și ultimii oameni care ți-au fost devotați. De Efrim vorbesc.
Dar poate și acesta, ca și Balițchii, Godea, Nagacevschi, Tănase și mulți alții cu care ai creat PLDM niciodată n-au fost oamenii lui Filat ? Se creează impresia că pînă la startul proiectului "PLDM", Plahotniuc te-a înconjurat din toate părțile cu oamenii săi. De ce spun așa? În anturajul lui B.G. au roit zeci de juriști și avocați profesioniști foarte devotați lui.
Reiese că "omul lui Filat" Efrim a fost unul din cei mai devotați demnitar de rang înalt celuilalt Vlad?

Se cere o concluzie zdrobitoare:


În anturajul primului prim-ministru al Moldovei, primit cu brațele deschise în toate cancelariile europene ca cel mai de perspectivă și mai democrat conducător de factură europeană, în exclusivitate erau oameni, care activau pe duble dimensiuni ca Balițchi ?

De ce s-a întîmplat așa? Dar putea fi altfel? Trădarea naște trădare! N-ai știut? Societatea mai așteaptă explozia bombei... Povestește detaliile creării PLDM...Atunci s-au pus bazele marii trădări, care și azi se țin lanț în politica "mare" a plaiului mioritic...

Anume atunci ai fertilizat solul și l-ai ademenit pe Plahotniuc să facă afaceri la nivel înalt din politică... Ce a urmat sînt doar niște detalii, așa, consecințele neprevăzute, niște scăpări, reglări de conturi ale afaceriștilor.

Adevărații PD-iști care te-au educat și te-au scos la drumul mare în politică (că "biznes" tu făceai de copil) azi trebuie să se auto-salubrizeze, începînd cu epoca "Filat" în partid.

Povestește amănuntele acelor vremuri, Vlad, pocăiește-te. Ajută! Și Mitropolitul poate să confirme. Poate că și oamenii simpli vor învăța ceva, că-s prea creduli...”, a menționat Ivan Diacov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?