X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Deputatul Alexandru Oleinic neagă că ar fi infectat cu noul Coronavirus

13 apr. 2020,, 14:52   Politică
2104 1

După ce astăzi în spațiul public a apărut informația precum deputatul Alexandrul Oleinic ar fi infectat cu noul coronavirul, pe pagina sa oficiala de facebook acesta a venit cu o dezmințire.

”Drept urmare a unor informații din media, apărute după anunțul magistraților Curții Constituționale că lipsa mea de la ședința înaltei Curți, este motivată ”de autoizolarea mea din cauza unor suspiciuni de coronavirus”, consider oportun să vin cu următoarele clarificări:

Hotărîrea de a mă autoizola, începând cu 6 aprilie curent, vine drept urmare a unor contacte cu unele persoane care ulterior m-au informat despre ”unele probleme de sănătate”. Chiar dacă mai târziu am fost informate că este vorba despre unele viroze, fapt confirmat și de testele negative procesate de ele, în scopul protejării familiei, colegilor și altor persoane, am decis să stau autoizolat timp de 14 zile, după care se susțin un test de verificare Covid-19”, a scris deputatul pe pagina sa de facebook.

Totodată acesta a menționat că se simte bine și că lucrează la domiciul. Acesta a făcut și un apel prin care a îndemnat oamenii să stea acasă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?