Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Deputații au făcut schimb de replici: ”Dacă vă scormonește într-un loc eu pot să fiu și mai dur”

29 dec. 2022,, 14:15   Politică
3063 0

După pauza anunțată, deputații au revenit în ședință pentru a examina subiectele rămase pe ordinea de zi, mai puțin Blocul Comuniștilor și Socialiștilor care au anunțat că boicotează ședința.

”Am decis să nu revenim la ședința parlamentului și o să vă explic de ce. Cu regret pe ordinea de zi nu s-au regăsit practic nici un proiect ale opoziției, unicul proiect care a fost suplinit astăzi cu privire la patenta de întreprinzător și acela are un raport spre respingere. Chiar în dimineața zilei de astăzi am fost contactat de un grup de persoane cu care domnul Dumitru Alaiba a comunicat la Ștefan Vodă și pe această cale m-au rugat să îi transmit că acele promisiuni false pe care le-a făcut nu o să le realizeze, ei urmăresc cu atenție ședința parlamentului și aveau o speranță că acest proiect de lege va fi promovat, dar din cîte se vede el va fi respins astăzi. Alte proiecte ale opoziției, cum nu au fost în trecut, așa lipsesc și astăzi de pe ordinea de zi, în aceste condiții noi nu avem rostul de a participa la ședința de astăzi și vom boico ședința în continuare. Acum, ținînd cont că sîntem în ultima ședință a Paralmentului vreau să vă urez sărbători luminate tuturor, sănătate și sper că anul viitor o să fie unul de-a dreptul mai bun pentru cetățenii acestei țări și pentru Republica Moldova”, a spus Grigore Novac.

În replică, deputatul PAS, Adrian Cheptănaru a spus că decizia BCS se datorează faptului că deputații ar avea corporativ.

”Eu vreau să spun că eu eram gata să votez proiectul, dar îmi pare rău dacă colegii aleg corporativul în locul proiectului pentru oameni atunci ce putem să facem, nu putem vota în lipsa lor”, a spus Cheptanaru.

Replica deputatului l-a înfuriat pe Novac care a spus că alesul poporului a spus din nou o minciună.


”Eu vreau să îi zic domnului Cheptănar, poate dumnealui nu a ieșit probabil din beția sărbătorilor, dar noi nu avem mare motiv de corporativ sub nici o formă, ținînd cont că țara asta este îngenuncheată și am dorit să termin pe o notă pozitivă, dar dacă vă scormonește într-un loc eu pot să fiu și mai dur. Încă odată la încheiere, vă urez sănătate și înțelepciune, dar dacă vă arde de corporativ, socialiștii nu au de gînd să meargă la nici un corporativ astăzi și nici la ora 14. Ați spus încă o minciună în stitul caracteristic dumneavoastră”, a spus deputatul.

27
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?