X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Demidețki: "Am intrat în epoca unei lupte electorale continue"

5 ian. 06:30   Politică
7374 0

Situația politică generală din Republica Moldova poate fi numită acum preelectorală, iar în general țara a intrat în era unei lupte electorale continue, în timpul căreia actuala guvernare la prima etapă intenționează să păstreze funcția de președinte.

O astfel de opinie a exprimat cunoscutul jurnalist Valeri Demidețki, în cadrul emisiunii "Без галстуков" cu Alexandr Stahurski de la postul de televiziune N4, transmite Noi.md.

"Se pare că ar fi trebuit să intrăm într-o epocă a vremurilor bune, dar am intrat într-o epocă a eternei și nesfîrșitei lupte electorale. Anul 2024 va fi foarte dificil, dar și anul trecut a fost la fel de dificil. Vremurile bune nu au venit, iar în 2024 vor avea loc noi alegeri, în timpul cărora autoritățile vor avea sarcina de a-și menține președintele în funcție prin orice mijloace, pentru că acesta le convine partenerilor occidentali ai țării", a declarat Valeri Demidețki.

În opinia sa, anul trecut 2023 a fost o campanie electorală totală.

"Partidul de guvernămînt este la putere de doi ani, președinta Maia Sandu este la putere de trei ani și tot anul trecut ne-au tot spus ce vor să facă, chiar dacă sînt la putere de mult timp și ar fi timpul să dea un fel de raport despre ce au făcut, dar ne promit din nou că vom face asta, vom face aia. Stați, băieți, că apare o întrebare rezonabilă: "Dar ce ați făcut pînă acum?", a remarcat jurnalistul.

44
0
0
2
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?