X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Declarație: "Puțin probabil cei de dreapta vor merge pe un front unic la alegerile anticipate"

28 dec. 2020,, 12:00   Politică
5292 2

Forțele politice de dreapta nu se vor uni înainte de alegerile parlamentare anticipate într-un bloc unic.

De această părere este politologul Vlad Kulminski, exprimată în cadrul emisiunii "Interviu exclusiv" cu Nina Dimoglo de la postul de televiziune REN Moldova, transmite Noi.md.

Prezentatoarea a menționat că, deocamdată, nimeni din cei de dreapta nu a dat un răspuns clar la întrebarea despre posibilitatea unirii forțelor.

"Voi spune că acest lucru nu este posibil. Nu cred că o astfel de asociere este posibilă, pentru că, în primul rînd, pentru a conveni asupra condițiilor acestei uniri este nevoie de foarte mult timp, iar timp este catastrofal de puțin. Și este mult mai rezonabil ca acesta să fie cheltuit pentru desfășurarea campaniei electorale", a subliniat Vlad Kulminski.

"Nu cred că de data aceasta vom vedea un bloc electoral masiv. Și nu se știe, apropo, dacă însumarea acestor diferitor părți ale cîmpului politic de centru-dreapta va da în cele din urmă o sumă mare în alegeri. Nu neapărat. Este posibil ca, dimpotrivă, însumarea tuturor acestor părți să dea o sumă mai mică. Adică mai puține voturi, mai puține locuri în Parlament", a menționat politologul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?