X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Declarație: "Este bine că Maia Sandu are 63 de deputați în Parlament"

20 sep. 2021,, 13:00   Politică
5955 18

Este bine că Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, are 63 de deputați în Parlament și nu va putea să caute vinovați, să dea vina pe cineva pentru greșelile ei, pentru politica ei antisocială.

Despre acest lucru a declarat vicepreședintele Parlamentului, secretarul executiv al Partidului Socialiștilor, Vlad Batrîncea, vorbind în cadrul emisiunii "Mecanismul de acțiune" cu Elena Levițkaia-Pahomova pe canalului NTV-Moldova.

"Ei au obținut un rezultat atît de mare cu sprijinul Occidentului, pe fundalul crizei, a pandemiei. Dar cînd nu vor reuși să-și realizeze promisiunile și vor începe indignările și dezamăgirii în ei, următoarea etapă a agendei lor va fi căutarea vinovatului: un inamic intern, un demon, un dragon, orice. Desigur, ei vor căuta vinovații printre socialiști, dînd vina pe Dodon, pe oamenii din echipa noastră. Ei vor trebui să explice cumva societății cine este de vină. Dar noi sîntem absolut siguri că, anume cu acest rezultat înalt, avînd 63 de deputați, agenda lor este sortită eșecului", a spus Vlad Batrîncea.

"Oamenii așteaptă rezultate de la ei. Iar ei spun că nu pot influența prețurile, că statul nu trebuie să influențeze economia, prețurile. Cu astfel de declarații, ei confirmă că nu au destul profesionalism și competență", a declarat vicepreședintele Parlamentului, secretarul executiv al Partidului Socialiștilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?