X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Declarație: "Cei de dreapta au organizat o serie de provocări dezgustătoare și au lansat falsuri"

12 oct. 2020,, 11:00   Politică
5782 17

Săptămîna trecută, cei de dreapta au organizat în Moldova mai multe provocări dezgustătoare și au lansat falsuri.

Declarația a fost făcută de deputatul din partea Partidului Socialiștilor, politologul Bogdan Țîrdea, care a povestit despre acestea detaliat pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

"1. Arestarea a 2 polițiști de către autoritățile autoproclamatei RMN. Datorită intervenției rapide a lui Igor Dodon, polițiștii au fost eliberați.

2. Încercarea de a aranja o provocare cu un pensionar, care ar fi fost bătut de paza de stat a președintelui. Un fals tipic.

3. Aruncarea informației false despre întrevederea lui Dodon cu Plahotniuc în Grecia, în august 2020. Interpolul Greciei a respins informațiile. Cu toate acestea, TV 8 a lui Sandu a arătat acest fals! Nu e fund, e fundul fundului. Falsul a fost aruncat de site-ul lui Plahotniuc Ziarul National, ei au primit ”datele” de la lacheul lui Plahotniuc - Usatîi.


4. În sondajul votum.md, Sandu este pe locul 1, Usatîi pe locul 2, Dodon – pe 3. Totodată, Sandu cîștigă în RMN, Chirtoacă - în Rusia... iar Dodon - în Polonia. Sondajul este conceput pentru cretini. Ei se pare că și l-au realizat.

Urmărim în continuare. Interesant, ce alte scîrboșenii vor mai inventa acești lăutari politici?", s-a întrebat Bogdan Țîrdea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?