X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Cum comentează Președinția zvonurile precum că Maia Sandu și-ar fi cumpărat casă

8 feb. 09:46   Politică
4004 0

Reprezentanții Președinției dezmint informațiile răspîndite în spațiul public precum că Maia Sandu și-ar fi procurat o casă nouă, într-o suburbie a Chișinăului, pe care nu a declarat-o.

Șeful Cabinetului Președintelui, Adrian Băluțel, a declarat, într-o postare publică că șefa statului are un apartament în Chișinău pe care l-a declarat oficial, iar toate informațiile legate de veniturile și cheltuielile președintelui sînt publice.

"Președinta Maia Sandu a dat dovadă, pe toată durata carierei sale, de o integritate ireproșabilă. Toate veniturile sale, toate cheltuielile, tot ce deține este public și transparent. Președinta are un apartament în Chișinău pe care l-a declarat oficial. Sora președintei are o casă într-o suburbie pe care a construit-o cu bani munciți cinstit și pe care îi poate justifica până la ultimul bănuț.

Toate proprietățile președintei sînt reflectate în declarația de avere - altele nu există și nici nu pot exista. Minciunile lansate în ultima perioadă și care vor continua au un singur scop - să denigreze imaginea doamnei președintă, să slăbească încrederea cetățenilor în ceea ce facem și, în final, să ne distrugă calea spre pace și bunăstare", afirmă Adrian Băluțel.

Consilierul șefei statului a mai menționat că scopul răspîndirii acestor zvonuri este să provoace haos și dezordine.


"Să nu credem toate aberațiile și să nu lăsăm ca aceste grupări care acționează după reguli banditești să ajungă la conducere și să aducă haos și dezordine în Moldova", a mai adăugat Băluțel.

Recen, bloggerul Eugen Luchianiuc a scris pe blogul său că președinta Maia Sandu și-ar fi procurat o casă nouă, într-o suburbie a Chișinăului. Potrivit bloggerului, în aceeași casă, Sandu ar fi filmat sportul de Crăciun din acest an, publicat pe pagina Președinției.

5
5
0
1
27

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?