X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Comentariul MAEIE la declarațiile Mariei Zaharova

28 iun. 2023,, 16:10   Politică
2991 0

"În relațiile cu partenerii externi, autoritățile Republicii Moldova acționează reieșind din interesele naționale ale țării noastre", a reacționat Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, după ce reprezentantul oficial al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat că numărul actual de angajați ai Ambasadei Federației Ruse în Moldova este absolut justificat.

MAEIE precizează că Chișinăul rămîne hotărît în "contracararea acțiunilor destabilizatoare ale Federației Ruse".

"Este cunoscut faptul că relațiile moldo-ruse sînt afectate considerabil, urmare a declanșării de către Federația Rusă a agresiunii militare împotriva Ucrainei și a tuturor consecințelor negative a acesteia, inclusiv pentru Republica Moldova.

Autoritățile moldovenești rămîn hotărîte de a contracara acțiunile destabilizatoare ale Federației Ruse îndreptate împotriva țării noastre", se arată în nota informativă a MAEIE.

Menționăm că astăzi reprezentantul oficial al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat că numărul actual de angajați ai Ambasadei Federației Ruse în Moldova este absolut justificat, Moscova este interesată să dezvolte legături cu poporul republicii. Astfel a comentat Zaharova solicitarea reprezentanților Chișinăului de a reduce prezența diplomatică a Rusiei în țara noastră.


6
1
0
1
14

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?