X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4063

Ciocan: ”Strict esențiale sînt reforma în justiție, reforma economică și lupta cu corupția, dar nu referendumul”

4 iun. 14:00   Politică
2355 0

Actualmente, în Republica Moldova este esențială reforma în justiție, reforma economică, creșterea nivelului de viață, dezvoltarea infrastructurii, lupta cu corupția, dar nu organizarea unui referendum care nu reprezintă o condiționalitatea din partea Uniunii Europene.

Declarațiile aparțin fostului șef al Consiliului Electoral Central, Iurie Ciocan și au fost făcute în cadrul unei emisiuni de la N4.

”Eu cred și astăzi că acest referendum este ne necesar. Nu este o condiționalitate din partea UE pentru a avansa pe calea integrării europene anume acest referendum, dar dacă, asemenea decizie a fost deja adoptată eu nu mă pot opune ca un cetățean de bună credință în raport cu viitorul poporului din care fac parte, respectiv eu o să merg și o să votez modificarea, deși iarăși mă repet este una de conjectură. Ea nu este strict necesară, strict necesară este reforma în justiție, reforma economică, creșterea nivelului de viață, dezvoltarea infrastructurii, lupta cu corupția - aceste lucruri sînt esențiale”, a declarat Ciocan.

12
0
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?