Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Cererea înaintată de avocații lui Dodon, respinsă: Cînd va avea loc următoarea ședință

31 oct. 2022,, 17:34   Politică
2202 0

Avocații lui Dodon au cerut repetat suspendarea procesului de judecată. Magistrații CSJ au respins cererea avocaților. Următoarea ședință de judecată va avea loc pe 11 noiembrie, transmite tv8.md.

„Partea apărării au înaintat cereri, inclusiv patru cereri de recuzare, două cereri privind ridicarea excepției de neconstituționalitate și suspendarea procesului de judecare a cauzei pînă la pronunțarea Curții Constituționale, și o cerere de strămutare a cauzei și suspendare a procesului de judecare a cauzei. Referitor la cererile apărării de recuzare, suspendare a procesului de judecare a cauzei și cererii de strămutare, informăm că acestea au fost respinse ca fiind neîntemeiate”, informează Procuratura Anticorupție.

UPDATE Magistrații Curții de Justiției au respins, ca fiind neîntemeiată, cererea înaintată de avocații lui Dodon privind recuzarea întregului complet de judecători în dosarul lui Dodon. Cauza penală va fi examinată de același complet de magistrați Anatolie Țurcanu, Vladimir Timofti și Ghenadie Plămădeală.

Ședință de judecată în dosarul privind finanțarea ilegală a PSRM, în care este vizat fostul șef al statului, Igor Dodon a fost întreruptă. Avocații fostului președinte au înaintat cerere de recuzare a întregului complet de judecători.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?