X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

CEC inițiază consultări publice. Ce vrea să afle

20 feb. 11:30   Politică
2474 0

Comisia Electorală Centrală anunță despre inițierea consultărilor publice a proiectului de hotărîre „Pentru aprobarea Regulamentului privind constituirea și funcționarea secțiilor de votare pentru alegătorii din localitățile din stînga Nistrului”.

Scopul proiectului de hotărîre constă în reglementarea modului de constituire și funcționare a secțiilor de votare pentru alegătorii din localitățile din stînga Nistrului la alegerile parlamentare, prezidențiale și, respectiv, în cazul referendumului republican.

Observațiile, sugestiile și propunerile cu valoare de recomandare asupra acestui proiect pot fi trimise pînă la data de 12 martie 2024, inclusiv, la adresa poștală: str. Vasile Alecsandri, nr. 119, mun. Chișinău sau electronic la una dintre adresele de e-mail: info@cec.md, diana.hamac@cec.md.

Proiectul de hotărîre, proiectul Regulamentului privind constituirea și funcționarea secțiilor de votare pentru alegătorii din localitățile din stînga Nistrului și nota informativă sînt disponibile pe pagina web oficială a Comisiei Electorale Centrale www.cec.md, compartimentul „Cadrul normativ”, rubrica „Transparență decizională”, subrubrica „Procesul decizional”, poziția nr. 5 (anul 2024) sau accesînd direct linkul: https://a.cec.md/ro/procesul-decizional-3379.html

2
2
0
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?