X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Ce spune Președinția despre filmulețul Maiei Sandu în care „cheamă diaspora acasă”

2 aug. 2022,, 17:27   Politică
4329 0

Filmulețul președintei Maia Sandu cu privire la legea ce scutește bunurile moldovenilor din diasporă de unele taxe, atunci cînd aceștia decid să revină acasă a provocat discuții pe rețele de socializare, transmite unimedia.

Unele surse scriu că realizarea video-ului ar fi costat peste 14 mii de euro, în proces fiind implicate mai multe persoane și locații. Președinția neagă aceste informații.

„Video la care vă referiți a fost produs de echipa care asigură comunicarea Președintei Maia Sandu și a instituției prezidențiale. Acesta nu a presupus contractarea unei companii de producție sau alocarea unor resurse suplimentare, inclusiv din banii publici”, a declarat pentru UNIMEDIA purtătoarea de cuvînt a șefei statului, Sorina Ștefîrță.

„Acum, revenirea acasă devine mai simplă. Parlamentul a votat în lectură finală inițiativa mea legislativă, care îi va scuti pe cei care revin cu traiul în Republica Moldova de taxe pentru introducerea în țară a obiectelor de uz personal și a unui mijloc de transport.

Republica Moldova se schimbă. Cetățenii au ales calea dezvoltării după model european. Războiul se va termina - iar noi vom continua să construim o Moldovă mai bună pentru oameni. Cine, dacă nu noi?


Pune umărul la schimbarea în țara ta. Te așteptăm acasă!”, spune Maia Sandu în filmulețul cu pricina.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?