Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Ce a discutat Nicu Popescu cu noul ministru de externe al Poloniei

14 dec. 2023,, 13:15   Politică
2510 0

Viceprim-ministrul Moldovei, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, a avut o discuție telefonică cu noul ministrul al afacerilor externe al Poloniei, Radosław Sikorski.

Diplomatul moldovean a transmis sincere felicitări și mult succes omologului său polonez în exercitarea mandatului de ministru de externe.

Nicu Popescu și Radosław Sikorski au discutat despre parteneriatul bilateral între Moldova și Polonia și sprijinul pentru obiectivul țării noastre de aderare la UE.

Părțile s-au referit și la reuniunea Consiliului European din 14-15 decembrie, eveniment unde se vor lua decizii foarte importante pentru extinderea Uniunii Europene și pentru lărgirea arealului păcii și securității în regiune.

”Polonia este un important susținător al procesul de dezvoltare și de reformare a țării noastre, iar noi mizăm în continuare pe suportul continuu al partenerilor polonezi”, a subliniat viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Moldovei, Nicu Popescu.

5
2
0
1
10

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?