Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

BCS a cerut excluderea de pe ordinea de zi proiectele privind gestionarea centrului Patriot

21 dec. 2023,, 11:32   Politică
2716 2

Deputații Blocului Socialiștilor și Comuniștilor au cerut excluderea de pe ordinea de zi a două proiecte de lege care vizează structura, dar și gestionarea centrului Patriot.

Astfel, deputații din opoziție au cerut exluderea de pe ordinea de zi a Proiectul de hotărîre privind aprobarea structurii și efectivului-limită ale Centrului de Comunicare Strategică și Combatere a Dezinformării dar și Proiectul de hotărîre privind aprobarea Concepției de comunicare strategică și contracarare a dezinformării, a acțiunilor de manipulare a informației și ingerințelor străine pentru anii 2024-2028.

”Solicit excluderea din ordinea de zi o proiectului de hotărîre privind aprobarea structurii a centrului Patriot. într-o perioada cînd trebuie economisită fiecare ban statul își propune să cheltuiască zeci de milioane de lei pentru un centru care își propune să controleze societatea. Acești bani nu trebuie cheltuiți în cenzură dar în educație și cultură. În loc de a promova democrația, Patriot va deveni așa numitrul centru de propagandă a actualei Guvernări”, a spus deputata Răileanu.

Inițiativa nu a întrunit numărul necesar de voturi.

.

2
0
1
1
24

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?