Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Un nou protest în fața Ministerului Finanțelor

4 apr. 15:41   Capitala
2524 0

Un nou protest a avut loc în capitală, de această dată – în fața Ministerului Finanțelor.

Manifestanții, între ei deputați din Blocul Comuniștilor și Socialiștilor (BCS), au acuzat guvernarea de politici „dezastruoase”, care ar fi sărăcit poporul. „Jos, PAS”, „Jos, Maia Sandu” – a scandat mulțimea.

„Ei se laudă că au mărit pensiile, salariile și voi, poporul Moldovei trăiți tot mai bine. Numai că ei, care stau acolo (nr. red: Ministerul Finanțelor), cred că uită să se uite pe fereastră și să vadă cum trăiesc oamenii, ce se face acolo. Da, cu salariile lor de peste 50 de mii de lei este bine de trăit, dar cu aceste pensii este imposibil să trăiești. Chiar și salariile care au crescut un pic nu ajung, pentru că produsele, energia au crescut foarte mult”, a declarat deputata BCS Inga Sibova.

„Haideți să ne amintim, cum erau prețurile în perioada lui Dodon și Voronin. Cum trăiau oamenii, bine sau rău? Dar ce a făcut Maia Sandu? Ea a venit a guvern datorită promisiunilor populiste. Ea a dat promisiune că vor fi prețuri mici, viață bună, dar avem un genocid social. De aceea, spunem în gura mare: opriți genocidul!”, a spus un manifestant.

Atît Guvernul, cît și Ministerul finanțelor nu a comentat protestul dat.


„Să ne amintim, în perioada lui Dodon și Voronin, cum trăiau oamenii?”: Socialiștii și comuniștii au ieșit din nou la protest

„Să ne amintim, în perioada lui Dodon și Voronin, cum trăiau oamenii?”: Socialiștii și comuniștii au ieșit din nou la protest

22
0
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?