Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Andrei Năstase: ”Nu am nici un fel de regrete”

18 iun. 14:30   Politică
2232 0

Fostul vicepremier și ministru al afacerilor interne, Andrei Năstase, după despărțirea de Platforma DA, partid care l-a format, spune că nu are nici un fel de regrete.

Mai mult decît atît, acesta spune că atunci cînd a decis să plece din fruntea formațiunii politice, el a ales dreptatea în locul politicului.

”Cel mai important este oamenii să ne judece pentru felul care ne-am comportat în trecut și care ne comportăm în momentul de față. Pentru ceea ce am făcut sau nu am făcut pentru oameni. Eu nu decid pentru mine în funcție de declarațiile unuia sau al altuia, dacă eu aș fi vrut să rămîn în fruntea Platformei DA eu rămîneam acolo. Eu am decis la finalul acelui scrutin electoral am decis că plec din funcția de președinte, mai apoi am plecat și din funcția de membru de partid. Astăzi sînt un om fără de partid, lucrez la alte proiecte, din punctul meu de vedere așa cum s-au văzut lucrurile Platforma DA a făcut un lucru foarte bun și în calitate de entitate civică și în calitate de entitate politică. Drumurile noastre s-au despărțit, eu am ales dreptatea, mulți dintre colegii mei au ales mai mult politica și eu nu am nici o supărare față de nimeni. Anturajul meu este acum altul”, a delcarat Năstase în cadrul unui interviu televizat.

Reamintim că pe 13 iulie 2021, Andrei Năstase a anunțat că pleacă din fruntea PPDA, după rezultatul modest obținut la alegeri.

11
3
0
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?