Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Andrei Năstase: ”Eu sînt un om care vede altfel lucrurile”

26 oct. 2022,, 09:13   Politică
2055 0

Liderul de onoare al Platformei DA, Andrei Năstase, a plecat de la șefia formațiunii încă în data de 13 iulie 2021, dar abia azi și-a actualizat informațiile de pe pagina de pe Facebook.

Despre aceasta Năstase a declarat în cadrul emisiunii Rezoomat, transmitestiri.

„Eu am stat la fundamentul Platformei Civice Demnitate și Adevăr, am avut timpuri în care în fața mea aveam 100.000 de oameni.

În 2015 am acceptat să fiu președinte la un partid, eu nu m-aș fi legitimat niciodată în viața mea într-un partid politic, pentru că eu sînt un om liber, un om care vede altfel lucrurile, dar în 2015 pentru că nimeni nu voia să-și asume preluarea acelui minunat protest pe care l-am organizat noi, atunci nu am avut încotro și m-am pus eu la acest exercițiu.

Astăzi nu s-a întîmplat absolut nimic. În momentul în care am decis să nu mai candidez la funcția de președinte al Platformei DA și am lăsat locul pentru alții, iată din acel moment eu m-am distanțat de politică în general.


Nu particip la luarea deciziilor în partid și anume din momentul cînd Platforma DA a început să-și piardă din identitate.

Identitatea era legată de niște lucruri esențiale pentru mine și anume familie, credință, dar mai mult decît orice dreptatea, iată în momentul în care în partid renunță la a face dreptate în beneficiul politicului eu mă distanțez pentru că acolo unde este lege, dreptate nu trebuie să fie politic, dar eu nu am plecat nicăieri.

Astăzi nu am făcut decît să-mi actualizez CV-ul pe Facebook. Acolo apăream ca președinte al Platformei Demnitate și Adevăr și nu e corect pentru că nu mai sînt președinte din mai”, a explicat Năstase.

Menționăm că o notificare despre faptul că Andrei Năstase „nu mai lucrează la Platforma DA” a apărut marți, 25 octombrie, în cronologiile abonaților săi.

Amintim că în data de 13 iulie 2021 întreaga conducere a Platformei Demnitate și Adevăr, președintele și vicepreședinții partidului și-au anunțat demisia în cadrul Biroului Politic Național.

Dinu Plîngău a fost ales președinte al Partidului Platforma Demnitate și Adevăr în cadrul Congresului extraordinar al formațiunii, care a avut loc în data de 8 mai 2022.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?