Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ostalep: "Năstase ne-ar putea spune în baza căror principii Occidentul a creat guvernarea din Moldova"

10 apr. 2023,, 11:03   Politică
4710 0

Fostul președinte și fondatorul Partidului ”Platforma Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, poate spune despre cine și cum, în baza căror principii a creat actuala guvernare în Moldova.

Despre acest lucru a declarat politologul, analistul, directorul Institutului de Studii Diplomatice, Politice și de Securitate, expertul în securitate, fostul ministru adjunct al Afacerilor Externe, Valerii Ostalep, vorbind în cadrul emisiunii "По фактам” cu Iulia Fedorova", relatează Noi.md

El a fost întrebat dacă Moldova mică putea insista pe poziții independente, dacă nu să dicteze, atunci cel puțin să nu fie de acord cu narațiunile, pașii, propunerile impuse de Occident? Drept răspuns, el a propus ca despre aceasta să fie întrebat fostul președinte și fondatorul Partidului ”Platforma Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase.

"Invitați-l la emisiune, este o persoană foarte sinceră, în principiu. Vă rog să-i puneți lui această întrebare. El poate povesti despre etapele formării acestei puteri. Vorbesc direct acum, deschis, domnule Năstase, vă rog să ne spuneți despre așa-numitele conferințe de la Berlin, la care au participat doamna Maia Sandu și domnul Andrei Năstase. Cine a fost la aceste conferințe? Despre ce s-a discutat la așa-numitele conferințe? Pentru că dacă va dori și va spune, în calitate de participant direct, cred că va spune cine a fost acolo dintre străini, ce s-a discutat și cum a fost creată la noi această nouă guvernare, în baza căror principii", a subliniat Valerii Ostalep.

52
6
0
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?