Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Analist: PSRM va cîștiga următoarele alegeri, dacă nu va face cedări

19 apr. 2019,, 10:50   Politică
5448 19

Politologul Vladimir Bukarski afirmă că, în spatele fiecărui partid care a acces în Parlament se află numeroșii săi alegători. Despre aceasta el a declarat pentru ziarul „Socialiștii”.

Analistul politic a menționat că pe arena politică va supraviețui doar acel partid care va rămîne fidel principiilor și electoratului său.

Referindu-se la PSRM, politologul a spus că, în spatele formațiunii se află peste 440 de mii de alegători, care au votat pentru ca partidul să-și îndeplinească programul și nu pentru ca el să meargă la compromis cu oponenții săi.

„Dacă Partidul Socialiștilor nu va merge la niciun fel de cedări în partea ce ține de bazele programului său, dacă va lupta pînă la sfîrșit pentru principiile sale, acest partid va avea șanse maxime pentru a cîștiga la următoarele alegeri. Și nu contează, vor fi acestea anticipate ori se vor desfășura peste patru ani”, a precizat politologul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?