Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Ambasada Republicii Moldova în Ucraina își reia activitatea la Kiev în format deplin

15 apr. 21:58   Politică
1671

Ambasada Republicii Moldova în Ucraina și-a reluat de astăzi, 15 aprilie, activitatea la Kiev în format deplin.

Din 14 martie, ambasada a activat temporar la Lvov. Și secția consulară a misiunii diplomatice reia prestarea serviciilor consulare la Kiev, revenind de la Cernăuți, unde a activat temporar, transmite Noi.md cu referire la IPN.

Un anunț plasat pe pagina web a ambasadei solicită ca toate apelurile pentru programare și acordarea serviciilor consulare să fie efectuate la numărul de telefon: + 38 044 521 22 79și la adresa de email: kiev@mfa.gov.md.

Linia de urgență a Ambasadei este: + 38 068 384 2016.

Consulatul Republicii Moldova de la Odesa continuă să activeze în regim obișnuit.

„I-am transmis domnului ambasador Valeriu Chiveri, echipei ambasadei de la Kyiv și consulatului de la Odesa întreaga apreciere a conducerii ministerului pentru munca depusă în fortificarea relațiilor bilaterale și pentru toată asistența oferită cetățenilor noștri care au pășit pragul ambasadei și consulatului”, a scris pe rețelele de socializare vicepremierul Nicu Popescu, ministru al afacerilor externe și integrării europene.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав