X 
Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Alexandru Muravschi, despre reacția lui Spînu la critică

28 noi. 2023,, 15:19   Politică
3012 3

Fostul vicepremier, Alexandru Muravschi, a declarat că "toată lumea ar trebui să țină cont de legea bumerangului", menționînd că ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, s-a simțit ofensat de criticile în adresa sa.

"Ce sensibil mai e! Îmi voi permite să reamintesc comentariile sale batjocoritoare despre consecințele ploii torențiale de la Chișinău de acum un an.

"Toată lumea ar trebui să-și amintească legea bumerangului", a scris Muravschi pe pagina sa de Facebook, atașînd o captură de ecran a postării lui Spînu despre ploaia torențială din Chișinău, pe care a adresat-o apoi primarului Ion Ceban.

"În Chișinău e suficientă o scurtă ploaie ca să avem ambuteiaje, inundații, acoperișuri luate de vînt, glod, copaci rupți și tot ce vrei pe drumuri", a scris atunci Spînu, relatează Noi.md, cu trimitere la point.

PSRM a cerut demisia ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, și a șefului Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Alexandru Oprea, în urma decesului unor persoane pe autostrăzi, în timpul recentelor ninsori. Spînu a declarat că nu va demisiona.

46
1
0
1
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?